5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şayan paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya gerçek ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi midein hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik cenah şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı sinein oldukça hizmetlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en Yangın kapısı istanbul fiyatı birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page